Konungariket Sveriges avveckling

0
533

Det politiska etablissemanget har på uppdrag av det internationella, finansiella etablissemanget, avvecklat Sverige för att göra henne kraftlös och därmed möjlig att erövra med andra medel än militära. En långsamt fortskridande kupp mot det svenska folket, så långsamt att det nästan inte märks, utom för de mest uppmärksamma, har pågått sedan 1930-talet, påbörjad med avskaffandet av guldmyntfoten 1931.

– Sveriges inträde i Förenta Nationerna, en överstatlig organisation med det implicita syftet att i framtiden bilda en världsregering överställd samtliga stater på Jorden.

– Vi kan fortsätta uppräkningen med de kommunreformer som genomfördes från 1950-talet fram till 1972, då ett stort antal små landskommuner slogs ihop till större kommuner. Andra kommuner slogs ihop med större intilliggande städer, som då gavs möjlighet att expandera långt utanför sina tidigare stadsgränser. Som en följd av detta, blev många medborgare bosatta på landsbygden i praktiken utan inflytande över sin hembygd och ”representerade” av politiker de inte kände till, bosatta i eller nära centralorten.

– Införandet av 4-procentsspärren till Riksdagen samt, 3-procentsspärren till Landstingen, senare kompletterat med 2- och 3-procentsspärrar till kommunvalen.

– Avskaffandet av Riksrätten och ämbetsmannaansvaret.

– Inskrivningen i grundlagen om mångkulturen. Massinvandringen av nya väljare som i motsvarande grad berövar svenska väljare inflytande.

– Införandet av den kommunala skatteutjämningen, som i praktiken underminerade det grundlagsstadgade kommunala självstyret.

– Den så kallade ”novemberrevolutionen” 1985, genomförd av: Finansminister Kjell-Olof Feldt, Statssekreteraren Erik Åsbrink och Riksbankschef Bengt Dennis. En avreglering av finansmarknaden som i praktiken tillät de stora affärsbankerna, att tillverka pengar i form av skuld, ur tomma intet – Digitalt falskmynteri!

– Sveriges inträde i Europeiska Unionen och det politiska etablissemangets allt mer intensiva arbete med att frånhända den svenska Riksdagen makt och därmed de svenska väljarna. Detta står i strid mot Grundlagen och konstituerar Högförräderi.

– Ministären Löfvéns ”smusslande” med FN-avtalen Global Compact for Migration och Global Compact on Refugees. Implementering av dessa avtal avseende migranter och flyktingar, skulle i praktiken realisera den så kallade ”Kalergiplanen” (se detta ord).

Det framstår alltså klart och tydligt, att det politiska, finansiella och mediala etablissemangets syfte med ”nedmonteringen av demokratin i Sverige” är, att avveckla nationalstaterna för att inordna dessa länder i en världsomfattande ny statsbildning i form av Förenta Nationerna – Den Nya Världsordningen!

Vi kan inte, vi får inte låta detta ske! Det vore en oförlåtlig och närmast irreversibel underlåtenhet som framtida generationer skulle få betala det ohyggliga priset för!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.