bli-medlem
Hem ÅTERVANDRINGSPOLITIK DEMONSTRATION EMOT FN-AVTALET OM MIGRATION!

DEMONSTRATION EMOT FN-AVTALET OM MIGRATION!

VI DEMONSTRERAR EMOT FN-AVTALET OM MIGRATION!

En demonstration kommer att äga rum på Mynttorget i Stockholm, mellan Slottet och Riksdagen, söndagen 2:a december under eftermiddagen, mellan kl 14.00 – 17.00. Arrangörer är Stockholmare för ett suveränt Sverige och partiet Populisterna.

Sammankomsten blir en protest emot det så kallade ”Global Compact for Migration” (Globala Avtalet för Migration). Enligt avtalet ska alla som vill, migrera fritt och det blir fri rörlighet för kapital, varor och tjänster. De nationella regelverken upphör att gälla för att istället ersättas av överstatliga regelverk.

Det här avtalet handlar i praktiken om, att göra FN till världsregering, till fördel för banker och multinationella företag. Demokratin kommer att upphöra som koncept. Alla viktiga beslut fattas i FN-skrapan i New York. Avtalet förtegs i valrörelsen och förtegs av media. Nu måste vi alla reagera emot det.

Detta är det i särklass viktigaste Ni någonsin tar ställning till! Det handlar om Era barns framtid. Valet gäller frihet eller slaveri! Passivitet innebär att anträda vägen mot en dystopisk framtid. All makt kommer att hamna i händerna på en liten, hyperförmögen finanselit.

Det politiska etablissemanget i Regering och Riksdag – i varje fall en majoritet av den – är fullt berett att förråda demokratin och hela svenska folket med den! När Lissabonfördraget antogs, behandlades inte frågan som det upphävande av de svenska författningen som det var, utan behandlades som vilken fråga som helst.

Med ett enkelt riksdagsbeslut underställdes svensk lagstiftning den Europeiska Unionens lagstiftning, vilket var högförräderi! Nu tycks man vara beredd att genom en upprepning, flytta den lagstiftande makten ytterligare ett steg, från EU till FN.

Det politiska etablissemang som regerar Sverige i det svenska folkets namn, är fullt berett att förråda oss.

Ställ upp för Dig och de Dina! Ställ upp för Sverige!

Delta i demonstrationen för Dig och Dina barn och barnbarns framtid, söndagen 2:a december. Stå upp för Frihet och Folkstyre!

Länge leve Sverige!

Föregående artikelÄr Du En Populist?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SENASTE INLÄGGEN

DEMONSTRATION EMOT FN-AVTALET OM MIGRATION!

VI DEMONSTRERAR EMOT FN-AVTALET OM MIGRATION! En demonstration kommer att äga rum på Mynttorget i Stockholm, mellan Slottet och Riksdagen, söndagen 2:a december under eftermiddagen,...

Är Du En Populist?

Är du en populist utan att veta om det? Förmodligen är det inte en fråga som du funderar på dagligen. Men allteftersom en politikerna arbetar...

POPULISTERNA IN ENGLISH

A very brief summary of Populisterna Sweden's new political force Populisterna is a new political movement in Sweden that has sprung out of "Fria Medborgare"...

Ekonomisk Politik

Populisternas Ekonomiska Politik i Korthet Sveriges ekonomiska system ska vara fri marknadsekonomi som tar makten från privatbankerna och ger den till arbetarna. Alla pengar, inte bara...