bli-medlem
Hem ÅTERVANDRINGSPOLITIK ÅTERVANDRINGSPOLITIK

ÅTERVANDRINGSPOLITIK

Populisternas immigrations- och återvandringspolitik

Sverige ska säga upp samtliga avtal som ger asylrätt i Sverige, då asylrätten missbrukats alltför mycket, alltför länge.

Person som får tillstånd att invandra till Sverige ska ovillkorligen kunna försörja sig själv. Försörjning samt bostad ska vara ordnad redan innan ankomst till Sverige.

Person som får tillstånd till anhöriginvandring till Sverige ska ovillkorligen kunna försörja sig själv och sina anhöriga. Försörjning och bostad för de anhöriga ska vara ordnad redan innan ankomst till Sverige.

Alla som vill komma in till Sverige eller redan har kommit in måste entydigt kunna bevisa sin identitet och ålder, omvänd bevisbörda. Om det inte kan bevisas, ska personen utvisas.

Utländsk medborgare som dömts för ett grovt brott eller fler, eller två eller fler ringa brott, ska efter avtjänat straff utvisas ur riket på livstid.

Naturaliserat medborgarskap för person som erhållit detta på bedräglig grund eller som dömts för upprepad brottslighet, ska återkallas och vederbörande ska utvisas.

Person som är straffad ska ej beviljas asyl, medborgarskap eller uppehållstillstånd. Person efterlyst för brott mot mänskligheten skall gripas och lagföras av internationell, svensk, eller annan stats domstol. I andra förekommande fall av efterlysningar ska den efterlyste utlämnas i enlighet med gällande avtal.

Goda kunskaper i svenska språket, god kännedom om det svenska samhället och god vandel ska erfordras för att erhålla svenskt medborgarskap.

Medborgarskap ska kunna erhållas tio år efter att den sökande har inflyttat till Sverige. Medborgarskapet ska ej erhållas som ett obligatorium, utan erhålles efter ansökan och prövning.

Förnyade uppehållstillstånd ska ej beviljas utan prövning. Uppehålls- och arbetstillstånd ska beviljas periodiskt, om en arbetsgivare finner att personen i fråga har en unik kompetens som behövs i företaget.

Person/personer som fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd och därför uppehåller sig olagligt i Sverige, ska ej erhålla fri sjukvård och fri skolgång, eller andra förmåner. De ska utvisas ur riket. Undantagna är personer i behov av akut sjukvård.

Permanent uppehållstillstånd som status ska avskaffas. Endast status som turistvisum, tillfälligt uppehållstillstånd och medborgarskap ska kunna erhållas.

Tillämpning av Sharialagstiftning ska förbjudas i Sverige

Föregående artikelRädda Sverige
Nästa artikelRÄTTSVÄSENDET

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SENASTE INLÄGGEN

All Wars Are Bankers Wars

All Wars Are Bankers Wars - Alla krig är bankirernas krig! Faktum är att alla krig sedan Revolutionen i Frankrike och Napoleonkrigen, har finansierats av...

Demonstrera mot globalismen och maktmissbruket

Nu är det återigen dags för en stor demonstration. Denna gången är ämnet breddat till, att omfatta globalismen och maktmissbruket i en vidare bemärkelse....

JFK21 – Danmarks Nyaste Parti

Danmark har fått ett nytt politiskt parti för ekonomisk demokrati, med bland annat stopp för Fractional Reserve Banking, medborgarlön och bostad som en mänsklig...

Konungariket Sveriges avveckling

Det politiska etablissemanget har på uppdrag av det internationella, finansiella etablissemanget, avvecklat Sverige för att göra henne kraftlös och därmed möjlig att erövra med...

Är Du En Populist?

Är du en populist utan att veta om det? Förmodligen är det inte en fråga som du funderar på dagligen. Men allteftersom en politikerna arbetar...